HACO Lemezollók és sarokkicsípők

Cégünk a belga HACO NV lemezollóit és sarokkicsipőit  forgalmazza.

 

 

Az 1965-ben alapított HACO NV professzionális “originális” gyártó, vagyis a gép összes kulcszerepet játszó eleme a HACO saját tervezése és gyártása, vagy az elismerten legjobb beszállítók kifejezetten a HACO számára tervezett és gyártott termékei.

 

A HACO NV a lemezollóit 2 alaptipusban gyártja. A gépek CNC és NC kivitelben is rendelkezésre állnak. Mindkét tipus guillotine rendszerű, így a vágási rés és a vágási szög is külön–külön szabályozható.

A HACO TS lemezollók főként az acélszerkezetgyártó ipar igényeire készülnek 6 és 12 mm teljesítménnyel, 3 méter vágási hosszal.

A HACO HSL gépeket 2 métertől 6 méterig gyártják, maximum 32 mm teljesítményre.

A HACO HSL különösen alkalmas automata vágóközpont kialakítására, mivel opcionálisan hátul többféle lemeztartó egység, kihordó konvejor, rakásoló, elől pedig automata lemezadagoló illeszthető a  géphez.

A HSL lemezollók nagyon hasznos opciója az SBS rendszer, mely a vágás után a levágott kész darabot kitolja előre a gépkezelőhöz az asztalra.

 


A HACO sarokkicsipők 4 tipusban (MINI, MAXI, VARI és COMBI) állnak rendelkezésre 4 ill. 6 mm teljesítménnyel, tipustól függően fix vagy változtatható szöggel.

A HACO COMBI 220/6 egy változtatható (30-140°) szögű  sarokkicsípő, mely opciósan stancolásra,  préselésre, élhajlításra is alkalmas.

 

A képek a HACO oldaláról származnak.

https://www.haco.com/en/our-services/shearing-1

https://www.haco.com/en/our-services/notching-1

 

 


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk