FICEP szemcseszóró sorok

 

Az 1930-ban alapított olasz FICEP SpA. a világ legnagyobb acélszerkezet gyártó gépekre szakosodott gyártóvállalata, 125 országban van képviselete ill. leányvállalata.

A cégnek 5 gyártóüzemmel rendelkezik,  központja az olaszországi Gazzadaban található, a Milanó Malpensa repülőtértől cca 35 percre.

Cégünk 2003 óta képviseli Magyarországon a FICEP SPA-t. A FICEP SpA termékválasztéka kompromisszumok nélkül lefedi a teljes acélszerkezetgyártást, a gyártási feladatokra van akár többféle megoldása is, melyek közül minden felhasználó megtalálhatja a leginkább megfelelőt. A FICEP SpA élenjár az iparággal kapcsolatos kutatás-fejlesztésben, számos ma már szokásosnak tekinthető műszaki megoldás eredetileg FICEP szabadalmon nyugszik.

 

 

 

A FICEP SpA teljesen automatizált komplett gyártóvonalai tartalmazzák  a WHEELABRATOR szemcseszóró berendezéseket is, melyek a különböző vevői igényekhez illeszkedve 3 tipusban állnak rendelkezésre: a klasszikus G sorozat, a  

SMARTLINE, és a HD sorozat.

Természetesen mindegyik tipus önállóan is szállítható, nem csak egy komplett FICEP megmunkáló sor részeként, mint pl. a fenti képen látható fúró-fűrészelő sorba integrálva.

A WHEELABRATOR berendezések síklemezek és idomok megmunkálásra is alkalmas átmenő rendszerű gépek. Standard kivitelben a legnagyobb gerenda méret egységesen HEB 1000, míg a lemez szélesség tipustól függően 1500 – 3150 mm között változhat. A gépek a kimagasló minőségű, szabadalmaztatott  ETA ill. TITAN ETA turbinákkal vannak felszerelve,  számuk 4-8 között változhat, a teljesítmény 11- 15- 18,5 kW lehet. A turbinák tökéletes felületet biztosítanak a fejlett számítógépes beállítási lehetőségeknek köszönhetően. A kamra a legjobb minőségű mangán ötvözetből készülő konstrukció.

 

 

A képek a FICEP oldaláról ill. prospektusából származnak.

 

https://www.ficepgroup.com/steel-construction-machinery/surface/ 

https://www.youtube.com/c/FicepCorporationMAINCHANNEL 


Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk